söndag 20 april 2008

Lindome hemma 08



Betyg efter 0-1 hemma mot Lindome:

Malmqvist: Två armeringsjärn, han har inte mycket att göra men fumlar några gånger. Är en del av ett uselt lag idag.

Nouri: Tre armeringsjärn. Gör en fin insats den korta tid han spelar, efter att han byts ut blir laget stegvis sämre.

Danne P: Ett rostigt armeringsjärn. Det blir inga två år té om han inte höjer sig något oerhört. Är ok tills han byts ner som högerback, där är han en katastrof. Danne P ska som åldersman bära laget i svåra stunder, vek idag ner sig fullständigt.

Bild: Tre armeringsjärn. Pappan i laget gör en god insats men förmår inte väcka laget när det kör ut i skogen i andra halvlek.

Karlsson: Tre armeringsjärn. Äntligen en mittback med timing, passningsspel och närkampsspel. vasilj får värma bänk i Torslanda.

Hughes: Två armeringsjärn. Han har en miserabel period i första halvlek då alla uppspel går via honom. Lindome hade scoutat väl, pressen sattes alltid på den andra kanten för att Hughes skulle få bollen.

Smajlovic: Två armeringsjärn. Gör en mycket bra första halvlek, får sedan täcka upp för sina mittfältskollegors ständiga misstag.

Vasilj: Ett rostigt armeringsjärn. Under all kritik idag, är ingen mittfältare och behöver nog alltför många chanser för att bli det. Bänka i Torslanda.

Petersson: Ett rostigt armeringsjärn. Kallas i och för sig "Fredde Fågel" av Tobbe Carlsson i KFF men jag trodde inte att nivån var så ojämn. Är i konkurrens med Vasilj och Olausson sämst på plan. Långsam med boll, krångliga lösningar och felplacerad. Har dock en fin period i första halvlek liksom hela laget.

Patrick Nilsson: Två och en halv armeringsjärn. Gör en underbar första halvlek som vänsterforward, försinner sen totalt när han flyttas över till höger och fastnar i Lindomes kraftiga koncentring av spelare på den kanten. Ser lovande ut.

Olausson: Ett rostigt till honom också. Uträttar ingenting mot deras ganska sega högerback. Blir inbytt och utbytt i samma match, helt rätt av Schenka.

Petry: Två armeringsjärn. Försöker hela tiden men verkar ha drabbats av målspöket även han, skjuter på allt utanför straffområdet, inuti passar han. Blir för ensam i sin centrala roll, oerhört lättlästa kombinationer med ständiga bollar på hans fötter.

Nobell: Kommer in i svårt läge och visar endat hur tunn vår trupp och forwardsbesättning är.

Einarsson: Ja, spelar knappt någonting men gör en insats genom att befria vasilj från sin sämsta match i Östers tröja.

Schenka: Ett armeringsjärn. Förändrar ingenting i halvlek trots dålig tendens efter Nouris skada. Beslutet att spela Vasilj på mittfältet var med facit i hand helt felaktigt.

Publiken: Fyra armeringsjärn. Kanonsiffra för att vara den här serien.Buandet efteråt var förståeligt men oförlåtligt. Supportrar stöder sitt lag.

Domaren: Mannen från Husqvarna hade från början bestämt sig att inte falla för publiktrycket, istället gjorde han tvärtom. Friade för det mesta.

Speakern: Fem armeringsjärn. Allsvensk klass, Ola är inte saknad. Lite pinsamt att spela radio i högtalarna bara och så saknade jag "Gör som solen".

För övrigt vore det intressant att veta varför Borg inte var med överhuvudtaget.

För övrigt bör vi spela så här mot Torslanda:

Malmqvist
Nouri Bild Karlsson Hughes
Smajlo Petersson Nilsson
Danne P Petry Borg

Lindome hemma 08 är från och med nu symbolen från när Öster var som sämst. Det var faktiskt sämre än Stenungsund 99.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker allt att det borde försvinna något armeringsjärn från speakern då han kallade Olaussons utbyte för Östers första byta och envisades att räkna matchminuterna från paus till Lindomes mål.

Pinsamt små detaljer när laget satte en ny lägsta nivå på plan, men ändå saker som måste fixas.

Vallens regngrå betong sa...

Speakern kanske föreföll vara i allsvensk klass då han i kontrast mot "spelet" och Rydéns framträdanden gjorde huvuddelen av uppgifterna på ett bra sätt.